Menu
SEPETİNİZ
Sitemizde tüm ürünler KDV Hariç olarak verilmiştir. Sizlere en uygun fiyat garantisi sunuyoruz.

Karlobi Ürün Blog Yazıları RSS Feed

16 Eyl2024 Oval Tanıtım Standı
0 4
Plastik Oval Tanıtım StandıOval Tanıtım Standı Kurulumu?Ürün tanıtımlarınızda kullanabileceğiniz şık bir Sunum Standıdır. Oval Tanıtım Standlarımız Tekerleklidir. Kullanımı kolay ve rahattır. Çabuk ve kolay kurulur. Polistren malzemeden üretilmiştir. Standart rengi beyazdır. Alınlık portatiftir. Baskı alanı tek fondan oluşur. Arka kısımdaki ra..
14 Eyl2024 L Tipi Föylük Ölçüleri
0 5
Föylükler genellikle restaurantlarda menülük olarak kullanılırlar. Masaüstünde kullanılmak üzere tasarlanmışlardır. Ofislerde, okullarda, kurslarda, ve daha bir çok yerde kullanılabilir.Broşürlerinizi föylük içine alt kısımdan rahatlıkla yerleştirebilirsiniz. Sıkı yapısı sayesinde broşürler düşmez. Pleksi malzemeden üretilmiştir. Kırılgan bir yapıs..
13 Eyl2024 Oval 3x3 Örümcek Stand
0 5
Örümcek Standlar genellikle fuarlarda, tanıtım organizasyonlarında, ürün veya hizmet tanıtımlarında kullanılan çok etkili reklam ürünleridir.Açılır kapanır iskelet yapısı sayesinde çok yer kaplamaz. Kurulumu ve Toplanması çok kolaydır. Tekerlekli valiz şeklindeki sert çantası sayesindedünyanın heryerine kolayca taşınır.3x3 Oval Örümcek Standlar en ..
11 Eyl2024 İşyeri Güvenlik ve Uyarı Levhaları
0 7
İş Güvenlik ve Uyarı Levhaları Dekota üzerine baskı yapıştırılarak üretilir.İstenilen büyüklükte yapılabilir. Standart bir ölçüsü yoktur. Üzerine istenilen herşey yazılabilir.Karlobi İş Güvenlik ve Uyarı Levhaları duvara, işyerlerine, garaj kapılarına, girişlere, çıkışlara, asansörlere, yük asansörlerine, binalara, inşaatlara ve daha bir çok yer..
10 Eyl2024 Çift Katlı Tekerlekli Tabure
0 9
Yüksekliği 43 cm olan çift katlı tekerlekli tabureler, genellikle evlerde, eczanelerde, depolarda, marketlerde kullanılan pratik ürünlerdir.Tekerlekli Taburelerin Kullanımı kolaydır. Demonte olarak iki parça halinde gönderilir. Bu iki parça birbirine tırnaklar sayesinde birleştirilir ve kullanıma hazır hale gelir.Rengi siyahtır. Farklı renk ol..
09 Eyl2024 A4 Rondo Alüminyum Çerçeve
0 11
A4 Çerçeveler Rondo yapıları sayesinde açılır kapanır kenarları sayesinde görselinizi kolaylıkla içine yerleştirmenize veya değiştirmenize olanak sağlar.Pratik ve çok kullanışlı bir çerçevedir.Alüminyum malzemeden üretilmiştir. Üzerindeki şeffaf koruyucu sayesinde görselinizi dış etkenlerden korunur.Rengi standarttır. Gri renklidir.Rondo Çerçeveler..
06 Eyl2024 Şirin Tabela Plastik Kaldırım Dubası
0 7
Kaldırım Dubaları genellikle yönlendirme, uyarı veya kampanya yazılarının yazıldığı plastik ürünlerdir.Dükkan önlerinde kaldırımlarda bulunur.Çok çeşitli modelleri vardır. Şirin Tabela Duba bunlardan biridir.Şirin Tabela Baskı Alanı Ölçüleri 50x83 cm dir.Ayak Kısmında bulunan reklam alanı 48x12 cmdir.Yerden Yüksekliği 115 cm dir.Kırmızı ve Gri olma..
05 Eyl2024 Crown Truss Modüler Fuar Standı
0 7
Fuarlar ürün veya hizmet tanıtımları için oldukça etkili tanıtım organizasyonlarıdır. Bu fuarlara şirketlerin katılımı oldukça yoğundur. Tanıtmak istedikleri ürünleri misafirlerine en güzel şekilde anlatmak ve sunmak için tanıtım standlarına ihtiyaç duyarlar. Crown Truss Fuar Standları uzun ömürlüdür. Fuarlarda, kongrelerde, organizayonlarda de..
1 den 8 e 150 (19 sayfa) ürün gösteriliyor